Home Versele - Laga

Produse Versele - Laga

  Colombine Energy-Corn sac 15 kg
Pelete extrudate, energizante pentru porumbei. Pelete extrudate bogate in grasimi, usor de digerat si energizante. Se vor administra ca supliment pe langa mixurile de cereale. Imbogatite cu vitamine, minerale, oligoelemente; asigura buna functionare a ficatului si muschilor.
224,69 Ron
  Prestige Classic Canaries 25 kg
Hrana completa pentru canari. Amestec echilibrat de seminte de cea mai buna calitate, special selectionate.
215,76 Ron
  Colombine Succes - Corn 15kg
Pelete extrudate proteice pentru porumbei. Pelete extrudate, usor digerabile, bogate in proteine de origine vegetala, vitamine, oligoelemente si fructo-oligozaharide. Asigura imbracarea perfecta cu pene dupa naparlire.
205,34 Ron
  Oropharma Ideal Pills 500cp
Biostimulator natural si revitalizant. Stimuleaza digestia, functia hepatica si fertilitatea. Se administreaza  in timpul cresterii, pana cand puii devin adulti (1 pastila seara la 2 zile), sau in caz de recuperare dupa concurs (1 pastila in ziua intoarcerii). Compozitie analitica:   Proteine ​​brute...
202,37 Ron
  Oropharma Tricho Plus 30pl - 200g
Pulbere antiparazitara pentru porumbei. Substanta activa – - ronidazol. Pentru tratamentul trichomonozei, hexamitiazei si anaerobiozei. Eficienta ridicata, complet solubil in apa, fara efecte adverse asupra performant ei.
184,51 Ron
  Hamster Crispy 20kg
Hrana completa pentru hamsteri. Contine un plus de Vitamina E, nuci, samburi si cereale. Ratia zilnica medie recomandata unui hamster, in functie de marime, rasa si varsta, este de 10g pana la 15g. Analiza nutritionala:  Proteina bruta   15  %     Grăsimi brute  ...
171,12 Ron
  Chinchilla Nature 10kg
  Hrana premium completa pentru Chinchilla. Dieta continand 16 ingrediente naturale de cea mai buna calitate, atent selectionate; cu un plus de fibre, fructe, lucerna, legume si ierburi aromatice benefice pentru o digestie excelenta, o buna igiena dentara, o blana lucioasa si o sanatate perfecta.  Ofera toate...
171,12 Ron
  Orlux Insect Patee Premium 2kg
Hrana suplimentara bogata proteic, pentru toate pasarile care se hranesc cu insecte.   Cu un continut foarte mare de insecte uscate (mi nim 50%) ,oua de furnici, larve mexicane etc.   Perfecta in perioada de reproducere pentru sticleti.
168,85 Ron
  Cavia Crispy 20kg
Hrana completa pentru porcusorii de Guineea. Contine sistemul 7Plus : aminoacizi, vitamine, substante minerale, acizi grasi Omega 3, fibre, elemente prebiotice Florastimul si legume delicioase. Ratia zilinica , in functie de marimea, rasa si varsta animalului, este de 35g pana la 50g.   Analiza nutritionala:  ...
160,70 Ron
  Start Plus 20 kg
Hrana premium , completa pentru porumbei indicata in sezonul de reproducere. Amestec variat de cereale, seminte si pelete extrudate Breeding Immunity Concept (cu elemente prebiotice Florastimul, legume proaspete si complex VAM – vitamine, aminoacizi, minerale).
141,36 Ron
  Gerry Plus 20kg
Hrana premium pentru porumbei cu continut scazut de proteine. Formula noua, imbunatatita, de furaj cu un continut scazut de proteine. Amestec variat de cereale, seminte si pelete extrudate Performance Immunity Concept (cu elemente prebiotice Florastimul, legume proaspete si complex VAM – vitamine, aminoacizi, minerale).
141,36 Ron
  Super Star Plus 20kg
Hrana premium pentru porumbei vaduvi. Formula speciala pentru porumbeii vaduvi. Amestec variat de cereale, seminte si pelete extrudate Racing Immunity Concept (cu elemente prebiotice Florastimul, legume proaspete si complex VAM – vitamine, aminoacizi, minerale).
141,36 Ron
  Oropharma Dextrotonic 500ml
Solutie tonica de electroliti pentru porumbei. Mareste capacitatea de a face performanta, asigura recuperarea rapida si optima dupa boala sau efort, fortifica muschii slabiti. Contine :   Electroliti hidrosolubili, Oligoelemente, Dextroza, Fructoza, Arginina aspartat.
139,87 Ron
  Champion Plus 20kg
Hrana premium pentru porumbei participanti la concursuri. Formula indicata in sezonul concursurilor, pentru imbunatatirea performantelor. Amestec variat de cereale, seminte si pelete extrudate Racing Immunity Concept (cu elemente prebiotice Florastimul, legume proaspete si complex VAM – vitamine, aminoacizi, minerale).
136,90 Ron
  Mutine Plus 20kg
Hrana premium pentru porumbei, pentru naparlire. Formula speciala pentru naparlire si refacerea penajului. Amestec foarte variat de cereale, seminte si pelete extrudate Moulting Immunity Concept (cu elemente prebiotice Florastimul, legume proaspete si complex VAM – vitamine, aminoacizi, minerale).
133,92 Ron
  Winter Plus 20kg
  Hrana premium , completa pentru porumbei indicata in sezonul de repaus. Amestec variat de cereale (33% orz), seminte si pelete extrudate Immunity Concept (cu elemente prebiotice Florastimul, legume proaspete si complex VAM – vitamine, aminoacizi, minerale), Carot Corn si Herba Corn.
133,36 Ron
  Depure Plus 20kg
Hrana premium pentru porumbei recomandata pentru detoxifiere. Formula indicata pentru detoxifere si pentru a aduce porumbeii la greutatea ideala pentru concursuri. Amestec variat de cereale, seminte si pelete extrudate Diet Immunity Concept (cu elemente prebiotice Florastimul, legume proaspete si complex VAM – vitamine,...
131,69 Ron
  Show Kingspearls 20kg
Hrana completa pentru porumbeii de expozitie. Formula speciala pentru porumbeii de talie mica si mijlocie. Amestec variat de cereale si seminte, fara porumb sau grau.
129,46 Ron
  Oropharma Opti Joint flacon 0,2 kg
Produs 100% natural, cu gust placut pentru câini. Contine sulfat de condroitina si glucozamina, cu rol de protectie a cartilajelor din articulatii, cartilaj de rechin 10%, precum si L-carnitina, cu rol important in arderea grasimilor si tinerea sub control a greutatii. *
125,74 Ron
  Colombine Carot - Corn 10kg
Pelete extrudate cu morcovi pentru porumbei. Pelete extrudate, usor de digerat, bogate in morcovi. Se vor administra ca supliment pe langa mixurile de cereale. Au un efect natural depurativ si ajuta la mentinerea in forma a porumbeilor.
122,02 Ron
0
0,00


 
Smartbuy.ro - preturi si comparatii Viziteaza magazinul MiniPET - Pet shop pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.